Зацв1ли в саду тюльпани

Анатолий Ляпатинский
Знову зацвіли в саду тюльпани
біля хати у моєї мами,
там вони вкрашають її хату
що б на світі краще було жити.

Ой які чудові в мами квіти
жовті та червоні колорити
якби ще були блактні в всіті
та такі ніби волошки в житі. 

В потязі загальному простому
приїздив до мами я додому,
де вона завжди мене чекала
і як у дитинстві обіймала.

Ой як мені хочеться додлому
де я жив на березі  крутому,
де заклав карбованець сріблястий
у фундамент, у той дім сучасний.