Все буде...

Андрей Беляев 7
Ми заспівали голосно та звучно
Ту пісню, що поклав на серце Бог.
Хоч вибухи гримлять навколо гучно...
Хоч нескінченні витоки тривог...
Бог збереже, Він захистить, Він поряд...
Нехай потонуть сумніви в піснях!..
Ми вірою зруйнуєм болю гори,
Та переможемо гнітючий страх.
Ми прийняли важкий цей виклик долі,
Але він не зломив нас, а схилив...
Схилив наші коліна лихом долі,
Щоб світ увесь почув молитви спів.
Все буде Україно! Вір у краще,
Та сподівання в Бозі покладай.
У Ньому лиш є перемога наша,
Щоб став благословенним рідний край!

14 вересня 2022 р.