Валюшi

Тайный Альков
Усе що є на світі наймиліше
Дарую я, Валюшенька, тобі,
Букет із самих найніжніших квітів,
Та мрії, лазурОво -  голубі.
Хай буде мир у домі і у серці,
Тепло та розуміння від людей,
Задумане усе завдждИ вдається,
І надихає радістю щодень!


Прості, але щирі рядки для моєї дорогої Валюші Козаченко в день її народження. 9.09.