ars amandi

Весела Йосифова
тя не знаеше
колко красива и млада
може да бъде
когато обича
тя просто обичаше
и беше красива с любовта
в очите му
беше обичана
така й отиваше
младостта
на влюбените

Весела ЙОСИФОВА

ars amandi*(Изкуството да обичаш)

ПОДСТРОЧНИК

она не знала
какая красивая и молодая
возможно быть
когда любит
она просто любила
и она была прекрасна с любовью
в его глазах
она была любима
как подходило ей
молодость
любовников

ars amandi*(Искусство любить)