Hello, September

Брущенко Алёна Бруна
Lyrics by Bruna.
Слова, мелодия, исполнение - Бруна.
Песня по ссылке тут:
https://www.youtube.com/watch?v=XVfQJgM6KVA&ab

Hello, new September!
I am waiting for you with your interesting news!
Hello, new September!
I am looking around your drop raining pulse.
Hello, new September!
You are coming up quietly as yellow strange cats.
Hello, new September!
You are looking for people inside hiding hearts.


Hello, bro September!
I am welcoming you in my world, inner world.
Hello, bro September!
Let’s find in my mind biggest sense and head hold.


Hello, new September!
Your sunrise is colder and clouds are gray.
Hello, new September!
But Sun is still warm and the weather’s okay.
Hello, new September!
Your harvest is full. It’s beginning your way.
Hello, new September!
You are starting new autumn right now, today.