Осенняя пора

Арзаман Захаров
Осенняя пора
Жёлтая листва ,
В небе журавли
Улетают в вдаль .

В небе облака
В лесу тишина ,
Природа замирает
Тихо увядая .

Ветер за окном
Кружит листопад ,
Заметая шурша
Лист опалый .