Клич до Бога

Екатерина Твердохлиб
Малюнок чорного граффіті
З тиском нашребла війна.
Я заблукала в часі і просторі
Миинулого вже нема.
У хаті моїй гуляють протяги
Вікон і дверей катьма.
Там страшні бої вдень і вночі
Наче пекла картина жива..
Чула про міста- привиди
Це що доля мого села?
А люди світами блукаючі
В чому їхня вина?
Де правди шукати
У кого питати?
Що далі? Життя без радості?
Рятуйте мене небеса!
Рятуй мене Роде праведний
Спаси Мати -Земля.
На Бога лишилась надія одна.