Помста Jennifer Hills

Анита Левицкая
Жахи тієї проклятої ночі...
Ти знав, що робиш, ти не міг не знати
Ти чув мій крик, ти бачив мої очі.
Тепер молись, готуючись до страти.

Твоя бездумна хіть не знала межі,
Даремно від розплати ти біжиш.
Це смерть твоя - в розірваній одежі,
В тонкій руці напоготові ніж.

І не благай - помилувань не буде.
Відчуй весь біль, живцем у нім згори!
Ніщо не виправдає того бруду -
З душею найогиднішої гри.

Скільком іще зламав життя ти, кате?
Над ким іще наругу ти вчинив?
В страшенних муках будеш помирати,
Відчувши на собі мій жах і гнів.

Такі, як ти, не знають слова "совість" -
Не згадуй же її у смертний час.
Що сталося? Де вся твоя хоробрість?
Як ноги під пилою - зникла враз!

Як шкіра в кислоті - ущент згоріла,
Липучим страхом поплила уся.
Шкодуй мільони раз, що я, вціліла,
Тримаю ніж біля твого лиця.

Тільки без сліз! Вони тобі не личать.
(Так ти казав, без тіні каяття?)
Запам'ятай моє бліде обличчя -
Це був останній кадр твого життя.

Здійсниться помста солодко-нестерпна,
За всіх загиблих у твоєму злі.
Кричи, вмирай, зникай! Страждай посмертно,
Таким, як ти, не місце на землі.

Мої пролиті сльози - твої рани,
Мій тихий жах - твоя земля сира
Нікого більше не введеш в оману,
Підступний монстр під маскою добра.

І байдуже, що був ти другом, сином,
Що в тебе є і сестри, і брати.
Несамовитий крик мій чули стіни.
З іще страшнішим криком здохнеш ти!