Безневинно убит й

Надежда Житниченко
Злетіла янголом між хмар маленька Ліза...
Молись за грішних нас на небесах!
Хай мир нарешті запанує в світі,
І сліз не буде в маминих очах.

Вона ще буде жить- хоча..як буде?
Без донечки коханої тепер...
І сліз її не висушить і вітер-
В той день весь світ її щасливий вмер.

Частинка серця- ти десь там,тепер на небі,
До тебе рветься мамина душа,
Моли за мир, рідненька, в цьому світі,
Дитинка кожна щоб щасливою жила.

Зірвала квіточку маленьку і тендітну
Війни безжалісна скровавлена рука,
Ти сонечком була для своїх рідних,
Так ненадовго ти до нас прийшла...