my lemon drop, bitter sweet prophecy

Ирина Алексеева-Сафонова
My lemon drop, bitter sweet prophecy of a suicide -
In every summer bouquet,
Hey is the only fall’s fashion,
A timeless symphony,
Like a little black dress in my wardrobe.
In my heart -
I am still your bride
Until winter do us part…