Як можна...

Андрей Беляев 7
Як можна свою не любити країну?..
Цуратися мови та рідних людей?..
Бог кожній людині дає Батьківщину,
Та вчить небайдужими бути до неї.
Не краща - не гірша, вона просто НАША,
Де ми народилися, де живемо!
І кинути в неї на знищення пращу
Нікому з бажаючих ми не дамо!
Гуртує Господь нас повстати в молитві
За землю, за люд, за майбутнє своє.
Він дасть перемогу смиренним у битві,
Та милість на край наш Бог щедро зільє.
Любіть Україну, моліться постійно,
Щоб квітла найперше народу душа.
Пройде лихоліття, закінчаться війни,
Рядок добіжить також мого вірша...
Та буде вона - наша рідна країна
І далі стояти на зломі віків.
Шануйте в родині СВОЮ Україну,
Бажайте завжди їй щасливих років!

30 серпня 2022 р.