Э. Дикинсон. 1154. A full fed Rose on meals of Tin

Ольга Денисова 2
1154 (1870)
Созреет роза, чтоб пчеле
Достаться на обед –
Сиянью смертному иной
За полдень платы нет
Как – чьей-то пользе послужив –
Сполна себя отдав –
Побыв боготворимым миг –
Упасть во всех глазах –
23-24.08.2022


1154
A full fed Rose on meals of Tint
A Dinner for a Bee
In process of the Noon became -
Each bright mortality
The Forfeit is of Creature fair
Itself, adored before
Submitting for our unknown sake
To be esteemed no more