Перехiд кiлькостi у якlсть

Нерыдайидальго
Важко тут підібратись до ладу,
де негідник, де нібито правий.
Якщо вкрав нечисленні мільярди,
то не злодій – хазяїн держави!

Не шукайте дрібної провини,
де історії блимають миті.
Якщо сипле ракети і міни –
вже не вбивця, а геній-правитель.