З днем прапора

Надежда Житниченко
З днем прапора - країна моя рідно!
З днем прапора- незламна і міцна!
Твій прапор став відомий всьому світу,
А нам його ріднішого-нема.

На ньому жовтим- то поля пшениці,
Блакитним-неба чиста висота,
Полоще вітер наш хоробрий прапор,
Співай, країна вільная моя!

На прапорі на нашому- кіптява,
Сліди на ньому від ворожих куль,
Побачив й пережив він вже немало,
І ти цього, благаю, не забудь.

Та став від цього прапор ще сильнішим,
Став символом свободи і добра,
Ми переможемо, здіймайся, прапор, вище,
Ціннішого за тебе-в нас нема!!!