В дпов дь сина в рш Колись запросить в н мене на к

Надежда Житниченко
А поки я маленький, люба мамо,
Підемо на молочний ми коктейль,
Чи на какао, чи на чай духмяний,
І я запам'ятаю вечір цей.

Для тебе буду я завжди маленький,
А ти для мене- завжди молода,
Через літа ми пронесемо ніжність,
Хоча вони й спливають, як вода.