Кохай м цно Укра ну!

Назарий Феодосиадис
Кохай міцно Україну!
Слова та музика -Nazari- 06.09.2002 рік

Розлетілися  по світу, Українські козаки.
По Європі наші люди, розійшлися хто куди.
Народ поїхав на роботу відпрацьовувати борги.
Вороги які при владі, женуть молодь назавжди.

Без роботи не сиділи, на заводах та-ра-рам.
Тягнемо все по домівках, дуже все потрібно нам.
Не сиділи, все ламали,  головне в Країні рух.
Танк стояв на п'єдесталі, віднесли в металобрухт.

Розлетілися  по світу, Українські козаки.
У Європі вчаться жити, щоб не жити у багні.
А "хохли" рвуть до "расєї", роблять курва за рублі.
Виправдовуються чемно, ми ж слов’яни, ми ж брати.

Депутати нині в моді, недоторканість одна.
Серед них є хлопці вдалі, вистачає і лайна.
"Голосуйте Ви за мене, обіцяю Вам добра!"
А дістався "хряк" корита, сам "жре", давиться свиня.

Німці стіну розваляли, щоб була одна сім'я.
Ми ж союз слов'ян порвали, стали кожен буквою "Я".
Кожен сам собі господар, кожен сам собі рідня.
Дітям повна є свобода - для них вулиця сім'я.
#
Після Гітлера Країну, вмить в порядок привели,
Та за час перебудови, розламали як могли.
Якщо любиш Україну - на все горло не кричи.
Бери цеглу, лом, лопату,  відбудовувати  йди.
Програш.

Кохай міцно Україну! Серцю мила ця земля!
Сміття  в тебе при дорозі, в лісосмугах, та в полях.
Ти Європу хвалиш щиро: ось там братці є краса.
Україна мати плаче, горе нам, гуля біда.
#
Обіцяли  нам багато, хто при владі колись був.
Тільки маму Україну не покинув влади бум.
З конституцієй,  з законом, до справедливості ти йди.
Каші лиш чекають з неба, вибачте мені - дурні!