Sa fie pace, pace pe pamint!

Галина Чиореску
Dau tot ce am, doar ca sa fie pace,
Dau tot ce am, chiar viata mea mi-o dau,
Doar sa-nfloreasca iar in jur copacii
Si sa vorbim mereu al nostru grai.

Sa vina din tari calde rindunica,
Sa creasca toti copiii fericiti
Alaturi de taticu si mamica
Si ling-a lor bunici cuminti.


S-avem mereu bucata cea de pine
Si s-o mincam la masa impreuna,
Sa nu ne-nfrice ziua cea de mine,
Iar Domnul ne pazeasca totdeauna!


Dau tot ce am, doar pace ca sa fie,
Sa nu stim niciodata de razboi!
Asculta, Doamne si da pacea Ta sa vina
Ca roua diminetii peste noi!!!


             20.08.2022