Фото з фронту

Екатерина Твердохлиб
Каска воїна повна абрикос
З краю моїх ранкових росс.
Образ сонця в множині
На тлі темних хмар війни.
Смачні пахощі дозрілих плодів
Воскресли спогади мирних днів.
Як добре ми тоді жили...
Та дорожити щастям не змогли.
Не цінували те життя
Тепер немае вороття.
Щиро вірили підступним братам
І опинилися не там.
Тепер в окопах сидять України сини
Помирають старі й малі
Гинуть мужні чоловіки.
Невинні жертви чужої війни.
Довіра загубила нас
Навчатись на помилках час.
17.08.2022.