Мо м сто

Светлана Назаренко 3
Було дуже файно, місто квітувало .
Незабаром лихо в нього завітало.
Все в руїнах місто,  "гради" знов літають,
Деякі будинки від ракет палають.
Але будуть знову квітувать каштани,
Із руїн, та пеплу місто знов восстане.


7.05.2022 г.