Зовнiшнi причини - зсередини

Владимир Шеврон
Зовнішні причини - зсередини
Любителям м'яса - ферми не рости,
Звірючно людей вселюдно патрають
В світській тупості й істотності

Людина, яка просто бажає м'яса -
Міна.
Хижість на поверхні, Істотне нутро
В Голод, в Набат, в Біду проявляється Зло:
І вже не Вона - а Воно

Супротив - далекий від терору.
Відплата за чесні гріхи - виправдання, але Не Честь.
Дай скотині привід - і Скотина блисне.
Але й таким псевдо-покликаним відплата настане

2022-08-16

*Про людоїдство від примітивності свідомості, деґрадації від різних причин.