В1тер хита сивий ясень

Анатолий Ляпатинский
Біля хати пвлісад,
запах матіоли
там де тягнувся виноград
від фіртки до стодоли.
Все те, що там колись було
лишилось все напризволяще,
а ще недавно все цвіло
а зараз вже аж страшно.
Вітер хитає сивий ясень
і осокор і явір,
скоро до нас надійде осінь,
пожовкнуть листя скоро.
Люди покинули село,
свої старенькі хати
все це в минуле відійшло,
а нам ще треба жити.
Я це душою відчуваю
і розумом і тілом,
своє село я памятаю,
де ще не все згоріло.