Алюзия

Андрей Писной
***
із серця бризками
фонтани з фарбою
себе поранив я
безжально правдою

картав за сумніви
смілішав з чаркою
боявся дуже я
любові справжньої

кути загострені
життя над прірвою
за все заплатимо
своєю шкірою

кохання повені
за ними посухи
помилки зроблені
журбою стомлений

ПРИСПІВ
_
мої ілюзії - знесе завією
життя буремне є ... але з надією
благає серденько - хвилини кольору
шалено я люблю
чужу без сорому
_
в обіймах іншого
не ти а марево
хотіла більшого
втрачаєш справжнього

серця розірвані
а душі тягнуться
кохання смак
...не забувається

тебе обожнюю
хоч сам в безодні я
була ти в темряві
для мене зіркою

невже все вигадав
і це ілюзія
та досі вірю я
ще будеш музою
_
мої ілюзії - знесе завією
життя буремне є ... але з надією
благає серденько - хвилини кольору
шалено я люблю - чужу без сорому
 
СОЛО
_
самотність впевнено
закрию маскою
у мріях буду я
кохатись з Мавкою

на зло і всупереч
я дочекаюся
дзвінка
      що скучила
і повертаєшся

тебе зустріну я
моя ти зіронька
І не питатиму
про того іншого

бо ти одна така
бликуча іскорка
нащо таке  життя
без серця рідного


мої ілюзії - знесе завією
життя буремне є ... але з надією
благає серденько - хвилини кольору
шалено я люблю -
           чужу без сорому