Дзвiн

Олег Скороход
Я бачу в очах твоїх сонце.
А я місяць бачу в твоїх.
Вдаєм наче ми незнайомці.
Неначе чужі ми для всіх.
Споріднені душі літають.
Разом тільки вночі.
А вдень вони марно шукають.
В молитвах від щастя ключі.

Дзвін, дзвін, передзвін.
Хто кохає, знає.
Що Любов на осліп нас собі обирає. 
Дзвін, дзвін, передзвін.
Насолода з болью.
Темна нічка в ясний день,зветься то любовью.

Я бачу в очах твоїх втому.
А я ніжність бачу в твоїх.
Не вирватись нам із полону.
Бо люди скажуть : " То гріх ".
Споріднені душі літають.
Разом лише уві сні.
А літа і зими минають.
Безбарвні минають дні.

Дзвін, дзвін, передзвін.
Хто кохає, знає.
Що Любов на осліп нас собі обирає. 
Дзвін, дзвін, передзвін.
Насолода з болью.
Темна нічка в ясний день,зветься то любовью.

https://youtu.be/cq7Q4GHRATk