Татьяна... Любому Творенью Подарит Души Озаренье!

Николай Клюев -Тверской
Татьяна - НЕ  Шехтель ! НО ! Всё же ! -
Она очень многое может !
У многих,  - у прочих есть Зренье ! 
А вот у Татьяны 
ПРОзренье ! -
Ей  стоит на что - то взглянуть ! -
Ей виден НЕ Абрис, а Суть !
Ей Тайные Смыслы 
Открылись  !
И Образы ей 
Покорились !
Подумаешь . . .   
Пигмалион !
Ну, - ЧЕМ ТАМ
Прославился он ?
Один раз он душу вдохнул ! -
Ну. . .  лампочку словно ввернул ! . .

Татьяна . . . Любому Творенью
Подарит Души Озаренье 
Сканирует Лет наслоенья
И Мир весь замрёт 
В Восхищенье  ! . .

     7  Августа 2 022 года

           * * * * * * * * * * *




Tatyana - NOT Shekhtel! ENGARI ! Heoi ano! -
Ka taea e ia te mahi nui!
He maha - etahi atu he Matakite!
Na ko Tatiana tenei
matauranga
Me titiro ia ki tetahi mea! -
KORE ia e kite i te Whakahuahua, engari ko te Tino
Ko ona tikanga ngaro
whakatuwheratia
Me ana whakaahua
Whakahekea!
Whakaarohia. . .
Pygmalion!
Ana, - HE AHA
I rongonui ia?
I tetahi wa ka manawa ia i tona wairua
Kaati. . . kua whakak;hia he rama rama

Tatiana . . . Tetahi Hanganga
Ka hoatu te Soul Light
Matawai Nga tau o te whakatakotoranga
A ka maroke te ao katoa
I roto i te mataora

       Akuhata 7, 2022

           * * * * * * * * * * * * * * *