Э. Дикинсон. 747. It dropped so low in my Regard

Ольга Денисова 2
747 (1863)
Так низко пасть в глазах моих –
О землю стукнув и
На самом дне моей души
Разбившись вдребезги –

Но не судьбу виню – себя
За лучших чувств позор –
Что в шкафчике для серебра
Держала мельхиор –
4-6.08.2022

747
It dropped so low – in my Regard -
I heard it hit the Ground –
And go to pieces on the Stones
At bottom of my mind –

Yet blamed the Fate that fractured – less
Than I reviled Myself,
For entertaining Plated Wares
Upon my Silver Shelf –