Небесна сотня

Артём Троховски
О душа, о велич, о багатство
І твій чудовий та невимушений спів.
Ми всі у світі, як одне велике братство
І нам не треба цих гучних-брехливих слів.

Ми розумієм один одного с пів слова,
Нам вистачає лише погляду очей.
У нас на всіх одна єдина мова,
Яка дається лише обраним з людей.

Ми розумієм тихий шепіт водограю,
Ми дуже любим свою неньку Батьківщину!
І ніде в світі не знайти миліше краю,
Ніж наша сильна та квітуча Україна!

Ми до останнього стоятимем з щитами
І кожним подихом завдячуєм Тобі.
Нехай почує нас Господь із молитвами,
Ми знаєм певно, не залишить нас в біді.

Нас називають єкстемістами Майдану,
Нас бьють кийками, зневажають, але ми,
Ніколи в світі не залишемо кохану,
Єдину, рідну нашу неньку на землі.

Нехай прольється моя кров стрімкой рікою,
Нехай згасатиме вогонь в моїх очах,
Але я віру назавжди візьму з собою
І Україну що навік в наших серцях.

Я сам напевно знаю, що загину
Та я готовий скласти голову за всіх,
Хто зберігатиме й до нині УКРАЇНУ
І шануватиме усіх, хто в ній поліг.

"Небесна сотня" стане символом свободи
Нехай спочинуть мої браття в небесах.
Ми шануватимемо пам'ять у народі
І ту любов, що ви зоставили в серцях..