Чорнобривц

Мехти Волас
ЧОРНОБРИВЦІ

ЧорнобривцІв насіяв я в осінь,
Таки ні , вони самі зійшли.
Попри холод,сніги та морози
Все ж до сонця дорогу знайшли.

Я їх ніжно в горнятко відправив
Ще й земельку смачну їм додав.
Тут вам тепло - живіть кучеряві,
Та й квіточків від них забажав.

Чорнобривці такі ж як і люди -
Просять ніжності, ласки й тепла,
І ніколи вони не забудуть
Руку ту, що життя зберегла.

І вони, попри всі забобони,
Не чекаючи час до весни
Дарували мені два бутони
Та на радість мені зацвіли.

То ж мене обмине лихоліття,
Жити буде в хатинці  ВЕСНА,
І попри всіх невзгод  розмаїття
Буду знати, що ніжність жива !
 
Луганськ  2022 р.