Думки

Людмила Калашникова -Варавко
**. **. **
Приходять  вони, прилітають  до  нас,
як  ті  птиці.

Є  злі  і  брудні,  а  бувають  і  добрі,  і  чисті.

Які  ти  із  них  в  своє серце  і  розум  впускаєш,

Таким  і  життя  є  твоє, оте   й  пожинаєш...
**. **. **

Людмила   К. - В.
( Фото  нет)