Що - той бiль

Еременко Губарева Ирина
Що нам болить? – Той Біль – ВІЙНА… -
От, що болить і душу крає!
Яка в нас ціль? – Вона ОДНА –
То – ПЕРЕМОГА – кожен знає!

І як же мило уві сні,
Ту мить предивну відчувати…
Спросоння – Боже, борони! –
Щодня під ґвалт сирен казати…

Та все минеться, відболить,
Відплачеться і… відкричиться.
Нарешті прийде МИРУ МИТЬ!
І врешті решт війна скінчиться!!!