Укра но моя!

Галина Максименко
Сегодняшним событиям посвящается!
Україно моя! Ти співати ще будеш!
Будеш сіяти,жнати, збирати сади.
Зараз нібито щойно ти десь поперхнулась.
Не дають тобі випити трохи води.
Прокидайся, вставай!
Та розплющі ти очі!
Прибирися весною,косу заплети.
Вмийся зранку росою і стане охоче
Показати себе усім взагалі.
Поруч ворог якого ми всі не чекали.
Хвате знищень, чи мало тебе катували?
Ти страждала достатньо,
Вже хвате зітхати.
Бо солдата жде дома засмучена мати.
Хто привів їх до тебе
Готуй йому кару.
Ти сльозами і кров'ю
Змила всю карму.

Галина Атабей-Максименко