Let s count!

Владимир Шубников
One! One!
I can jump and run.
 
Two! Two!
I play well with you.
 
Three! Three!
She and he meet me.
 
Four! Four!
We want to dance more.
 
Five! Five!
We look at the sky.
 
Six! Six!
We like funny tricks.
 
Seven!
We drive a toy van.

Eight! Eight!   
We don't like to wait.
 
Nine! Nine!
We are always fine.
 
Ten! Ten!
Let's count again!

One, two, three, four, and five!
We look at the sky.
Six, seven, eight, nine, ten!
Let's count again!
One, two, three, four, and five!
Six, seven, eight, nine, ten!
Let's count again!
27.07.2022