Украина моя, Украина твоя

Люси Камли
Україна моя, Україна твоя
Від Донбасу до самого Чопу.
В нашім серці вона, наше то майбуття,
Не дамо а ні краплі нікому.

Запоріжжя стоїть, ми тримаєм Дніпро
І Херсон повернеться додому,
Згодом Крим і Донбас - і міста, і село -
Перейдуть рубікон... через втому.

І Одеса стоїть, Харків, Суми і Львів,
І вся Київська Русь об'єдналась.
Нашу цілісність, волю, життя, предусім,
Захистимо, щоб там не здавалось