Stop it

Аэродинамика
Не снись мне.
Уймись.
Я сплю с другими,
С ними пью.
И ем.
Ты- глух и нем,
Ты рыба дохлая,
Варёный рак.
Уймись. Мне похую.
И так, и сяк
Всё снишься.
Ну хватит,
уже излишне.
Ты кукла ватная.
Загнившая река.
Пока.
Смотри свой сон.
Не снись мне.
Ты не фигура,
Ты просто фон.
А я не дура.
Уймись.




Don't visit me in dreams.
Fuck off.
I sleep with others,
With them I drink.
I eat enough.
You're dumb and deaf,
You're a fishy death,
a boiled cancer.
I aint give a fuck or answer
And so, and so
You keep being in my dreams.
That's all.
it's already unnecessary.
You're a cotton doll.
A rotten river.
Bye.
Watch your own nightmare.
Don't visit mine.
You're not a figure,
You're just a background.
And I'm not dumb.
Fuck off. Calm down.