Восторги! Тосты! Словопренья!..

Николай Клюев -Тверской
         Ki taku hoa tawhito a Olga DAV. . . . . . .



Прямой потомок  Соломона !
И сам Давид ей - НЕ чужой  !
Да !  Род -  древнее   Вавилона !
А  имя -  царственной  святой 

Равноапостольной княгини, -
Святой заступницы Руси !
И в оны времена и ныне
НЕ меркнет свет иже еси ! . .

Сияет присно и вовеки
Ея неугасимый свет !
Пусть  Капулетти и Монтекки
Слух услаждают flageolet ! . .

Восторги ! Тосты ! Словопренья !
И взоров восхищённых вал !
Мои  -  Поклон и Поздравленья !
За Ольгу пью я сей бокал !

Здоровья !  Радостей !  Успеха  !
ВСЕХ  БЛАГ  на Много - Много Лет !
И больше поводов для смеха !
Удач !  Триумфа и Побед  ! ! !


   20   Июля   2022 года   


       * * * * * * * * * * * * * * * * *





He uri tika na Horomona!
A ko Rawiri tonu ehara i te tangata ke ki a ia!
Ae! Roda - Papurona tawhito!
A ko te ingoa he tapu kingi

E rite-ki-te-a-apotoro Princess, -
Kaiwawao tapu o Russia!
A i era wa me inaianei
Kaua e pouri te marama! . .

Ka whiti mo ake tonu atu
Tona marama e kore e tineia!
Waiho nga Capulets me nga Montagues
He pai te rongo o te haki! . .

Te harikoa! Toast! K;anga!
Me nga kanohi o te rakau whakamiharo!
Taku kopere me te mihi!
Ka inu ahau i tenei karaihe mo Olga!

Hauora! Te harikoa! Angitu!
He pai katoa mo nga tau maha!
Me etahi atu take ki te kata!
Waimarie! Te wikitoria me te wikitoria! ! !


   H;ngongoi 20, 2022


       * * * * * * * * * * * * * * * * *