***

Росен Русев
Автор: Р. Русев
*
Без снежинките няма любов,
падат без ред...,
бяло в душата
и толкова много копнеж.
В тишината на стаята
стар грамофон,
блус от време оно,
чаша, свещ и
цветна покривка,
дрезгав глас разпилян
и останали спомени.