Моя Родина! Автор - Анастасия Вошкина

Елена Фризен
Мая Радзіма!
Ты кветка ў полі.
Мне кажаш казкі
І вершаў уволю.
Пра свята , пра Купалле
І пра хату.
І як праз вогнішча
Прыгаюць дзяўчаты.

Мая Радзіма!
Цябе люблю я ,
Люблю жывёл я
І лес чаруе.

Мая Радзіма!
Ты ў маім сэрцы,
Блакіт азёраў
І рэчак у'ецца.
З табою разам
Я прыгажэю.
Мая Радзіма!
Ты варажэя!


Это стихотворение написала моя младшая дочь - Настюша.Заняла первое место в районе!