22, Сентенции на Литатру1

Величка Николова -Литатру 1
СЕНТЕНЦИИ
Автор: Величка Николова - Литатру1



Моите мечти са и мои цели.
Стремя се към постигането им.

*
Ако имам мечти и са по силите ми - осъществявам ги!

*
Всеки човек мечтае за неща, които биха го направили щастлив.
Някои мечти са постижими, а други - не.
Ако мечтата е постижима, а ние бездействаме,
тогава или сме глупци, или - мързеливци.

*

Всеки МОЖЕ ДА СЕ УПОВАВА на помощ от Господ,
но не трябва да чакаме Бог да ни спусне щастието от небето с парашут.
Човек е ДЛЪЖЕН ДА СЕ БОРИ ЗА ЩАСТИЕТО СИ до последен дъх, а Господ е само помагач.
Без борба няма щастие и помощ от Господ в каквото и да е начинание.

*
Ако има поне едно зрънце НАДЕЖДА -
осъществи я веднага,
ЗА ДА СИ ЩАСТЛИВ - ДОКАТО си ЖИВ!

*
Ако имаш здраве, любов и хармония в любовта - имаш всичко!



Автор - Литатру!

ФОТО: Благодаря на Google!