Неуважний хлопчик

Валентина Вересоцкая
Сів хлопчик на пеньок
Хотів з*їсти пиріжок
Раптом птиця прилетіла
Пиріжка з руки вхопила
Швидко з*їла. Вже немає
Хлопчик рюмсає. Ридає!
Бо він гаву зловив!
Приліт пташки пропустив
Хлопцю шкода пирога
Ось така його біда!
А цього могло не стати!
Про уважність треба дбати!
Бути пильним завжди, всюди!
Так навчають старші люди!

15.07.22р