Intoarce-mi visul inapoi

Галина Чиореску
Mamico, eu am avut un straniu vis,
Parca eram in paradis,
Afara era in plin de vara
Si alergam descult pe-afara!


Apoi cu bicicleta m-am plimbat
Si dupa fluturi mari am alergat.
Ah, ce emotii minunate am avut
Care nicicind n-am sa le uit!!!


Dar...Iata ca din visu-mi m-am trezit
Si-n caruciorul cu rotile iar m-am pomenit
Din care niciodata inca nu m-am ridicat,
Nici singur pe picioare n-am calcat...


Asi vrea sa ma intorc in acel vis
In care boala asta mare am invins!
Te rog intoarce-mi, mama, iar visul inapoi
Sa pot sa merg, s-alerg, sa fiu si eu ca voi...