Весна в йна

Екатерина Твердохлиб
Весна і війна.

Поволі квіти розцвітають,
Птахи додому повертають,
Теплу весну нам обіцяють.
Віру й надію всерці плекають,
Що ці жахи війни розтануть.

Гей, ти, володарю брехні
Знай, що полічені твої вже дні.
А останні будуть як сни страшні.
За ці страхіття на моїй землі
Горіть тобі в пекельному вогні
Не діждешся ти кінця весни!!!

О мій український народе,
Взірець ти для людського роду.
Гартований у праведній борні,
Печать всесили на тобі.
І Божа милість над тобою.
Коваль власної перемоги у двобою,
Ми святкуватимемо ПЕРЕМОГУ скоро!!!
03.03. 2022.