Червонi Нитки

Карнилгор
Я блукав коридорами, шукаючи двері,
Загубшись у еліпсах наших орбіт.
Як поранений вовк, я скавчу у вольєрі,
Поки ти не зануриш стрілу в аконіт.

Ти не бійся помститись мені за гріхи,
Доки я у кайданах своїх почуттів.
Я утратив надію на червоні нитки
Та, підкорений долею, до огарку згорів.

Я тебе не шукатиму більше у хаосі -
Нас розділили безкрайні бескети,
Бо тепер у твоїм аметистовім космосі
Кружляють орбітами інші планети.

#Carnilgor 2022