Про мене

Олеся Райська
 Я народилася СРСРівкою
 На Росіі, у самісінькій Москві
 Та все життя я в Україні  й є бандерівкою!!!!!
 Живу я в Києві, аж  пнуться москалі
 Та й кажуть: «Росіянка з дідів-прадідів
 Чого тобі та Україна, в  чому сенс?»
 Я відповім « Чого ж  я маю зрадити
 Країну-Неньку, і це не ламент!
 Я - українка, справа не в генетиці....
 В моєму серці та в душі  країна ця
 Киянка - українка - зрозуміло це?
 Бо то ж  до скону рідная земля!!!!