Я разом з тобой

Олег Скороход
Коли твоє сонце втомилось.
І ніч на порозі стоїть.
Всередені щось надломилось.
А страх ніколи не спить.

Біль подолай,
Надію плекай.
Серце заспокой,
Я разом с тобой.

Заплющені очі рятують.
Коли ти в молитві один.
Думки над тобою жартують.
Ти чуєшь малиновий дзвін.

Примари відпускай,
Свідомість вмикай.
Серце заспокой,
Я разом с тобой.

Буває таке насниться.
Що наче прокинувся ти.
На мить залишив в'язницю.
Щоб знову туди зайти.

А потім колись згадаєш.
Що світ твоє відбиття.
Ти сам себе привітаєш.
Пірнеш у нове життя.

Нікому не дорікай.
Себе нарешті пізнай.
Серце заспокой.
Я разом з тобой.

Коли твоє сонце втомилось.
І ніч на порозі стоїть.
Темрява просочилась.
Із спогадів тисячоліть.

З небом себе поєднай.
І сумніви оминай.
Серце заспокой.
Я разом з тобой.

https://youtu.be/eRgztW34Po8?si=OGOoD4v6RXFDJ29R