Изаер

Татьяна Плити
Изаер хъуызгае-хъуызгае рцыди,
Арвыкаерон хур лаеууыди.
Ацахуырста мигъ заеринаей,
Хъаеды саермае арт ныббирае.
Хур даелдаер- даелдаер быры,
Арвыл арт мынаег каены.
Иннаердыгаей стъалы ссыгъди,
Маей сындаеггай арвмае схызти.