Причетнiсть

Еременко Губарева Ирина
І розпинаємо Христа… -
Кожен причетний, кожен винен!
Шепочуть кожного вуста –
Розпни Його! – та сам він гине..

Й тисячоліття тих причин,
І біль кривавий – всім розплата!
А Він, за нас, – завжди Один…
І Милість…Каїну і кату…

Земля голосить – біль людей…
Чи каяття то, чи прокльони? –
Молитва Богу із грудей –
То людство відкриває лоно

Для Духа, що зійшов не раз,
Щоб освятити знову душу. –
Любов спасає від образ,
А Віра  відчай з місця зрушить.

Надія проросте в лозі,
Що не засохне тут без плоду!
То ж, помолімося, УСІ,
Щоб пережити цю негоду!!!


Квітень 2022 року