Вiн все бачить...

Еременко Губарева Ирина
Ах, ти, сукиного сина стерво!
Ах, ти, виродок, зінське щеня! –
Наплодив кацапів-людожерів.
Хочуть в панство,
А самі – драння!

Крадуть, убивають і мордують
Москалюки на землі дідів…
Правнуки катів дітей ґвалтують.
Прокляті здавен – вроди родів!

Прикриваючись Христом, як люті звірі
Знищують: людей, церкви, міста…
Буде вам – по Правді і по Вірі!
Буде вам – за Віру і Христа!

Він все бачить… - ті овечі шкури
Поросли зміїною лускою!
Він все знає – і про смерті, й про тортури.
І про звірства з люттю нелюдською!

О, Господь, звільни від супостата!
Сатанинський рід суди, не зволікай!
Тих, хто із мечем пішов на брата,
За гріхи їх смертні покарай!

Бо немає каяття в тім краї –
Хочуть знищити всю Землю і Людей…
Заступися, Боже!Світ благає! –
Подаруй нам Мир, щоб не було смертей!

Перемогу нам Даруй і Силу!
Янголів пошли, Допоможи!!!
Україні Рідній – Тиші й Миру!
Миру – кожній змученій Душі!!!

20.05.2022р.