Кривава весна

Еременко Губарева Ирина
Розбомблені всі мрії,
Розстріляне життя.
Та жевріють надії,
Не вмерли почуття.

Весна в гаях щебече…
У зареві війни
Пусте гніздо лелече,
Не сіяні лани.

Де ворог топче землю
І знищує міста,
Від болю серцю щемно –
Горить Земля Свята!

Омитая сльозами
Сиріт і матерів.
Та прапор ще над нами
Тріпоче – не згорів!

Полоще синє небо
І жовтії жита.
Все буде так, як треба,
О, Нене, Золота!

Ти – вища нагорода
Для на с на всій землі!
Від Заходу й до Сходу
Світ в єдності стоїть!

Бо Київськая Русь – ти!
Ти, хрещена вогнем!
І оркам не збагнути,
Що перша Ти здавен!

Що наша Перемога
Вже відбулася, ТАК!
І знаю, Дар від Бога –
Жовто-Блакитний Стяг!!!                (31.03.2022р.)