Rakkaus

Егор Кропоткин
Haluan sanoa sinulle,
Kuinka paljon minulla on rakkautta!
Koko t(a)htikunta sinua varten,
Ja tunnen maailman vappautta!

Ehk(a) sin(a) et ymm(a)rr(a) minua,
Siin(a) ei ole mit(a)(a)n vikaa, rehellisesti,
Olen varma, ett(a) viel(a) voit rakastua,
Ja my(o)s, ett(a) kaikki on edess(a)!

Uskon, ett(a) tapaamme pian,
Mietin ja mietin vain sinusta ,
Nyt tulit ja k(a)velet minun kanssa vastoin,
Odotit pitk(a)(a)n ja niin: rakastan sinua!


Буквы в скобках — буквы с умляутами!