врятуй мiй дiм

Кударенко Елена
Врятуй мій дім,знайди мої тенети!
Та спогади мої десь загуби…
На світі цьому зараз гибнуть діти!
І втомлюються Ненечка сини.

Ти захисти в обіймах рідна мати.
Своїх дітей, простори вікові!
А я в молитві буду промовляти
Щоб ти почула стогони душі.

Як залишити матінко тебе
Поїхати кудись в далекий край
Коли ти зараз рідна у вогні
Коли тремтить вночі твоя сльоза

Мені було і затишно і світло
В твоїх долонях мир та тишина
Але чомусь тобі бажають лиха
Кривавим полем квіти застила

04.06.22