Пишу листа

Князев Дмитрий
Ми залишились наодинці
Без житла,на вокзальній зупинці
Наші речі згоріли до тла
У нашу хату завітала війна

У будинках людей силуети
Яких вбили рашиські ракети
І їх душі шукають тепла
Але спокою наразі нема

Наче струни натягнуті нерви
Кожна мить-виживання,маневри
Від гармат палає,стогне земля
Вороже військо рідний край спопеля

Холоне серце і стискаються вени
Коли у місті виють гучно сирени
Ми загубились в часі,щастя б знайти
Пишу листа.Тримаюсь.Як ти?Де ти?
            
          29.06.22